Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Вітаємо володарів Кубку з техніки і тактики відкритої Першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму

12/05/2023

Травень – час підведення підсумків відкритої Першості Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ). У 2022-2023 навчальному році Першість проходили в режимі он-лайн (окремо – серед старшої і молодшої вікових груп і серед дорослих, серед дівчат і хлопців) і об’єднувала змагання в рамках трьох самостійних Кубків.

Першими визначили переможців Кубку з техніки і тактики. Це був найкоротший Кубок цього навчального року, який складався з 5 етапів: учасники в’язали вузли, надсилали відео з проходженням дистанцій на складність і швидкість, відповідали на запитання тестів та намагались спробувати себе в ролі тренера, виконуючи завдання з тактики.

У різних етапах Кубку взяло участь 146 учасників з МОЦНПВТК УМ, міст Вознесенська, Миколаєва, Нового Бугу, Южноукраїнська, Галицинівської, Казанківської та Ольшанської громад Миколаївської області, Запорізької, Кіровоградської, Полтавської, Сумської, Хмельницької, Черкаської областей та м. Києва.

Серед хлопців молодшої вікової групи найбільш активним учасником і переможцем став Колесніков Володимир (МОЦНПВТК УМ, тренер Колеснікова М. О.). Недалеко відстав від нього Жиженков Даніїл (Полтавська область, тренер: Криворучко А. В.). Третє місце посів Яценко Денис (Вознесенський міський центр дитячої та юнацької творчості (далі – Вознесенський МЦДЮТ), тренери: Носков І. П., Костюков О. С.).

Молодші дівчата активніше брали участь у Кубку, тож і боротьба була більш наполегливою. Перше місце, з великим відривом, посіла представниця Полтавщини Стоянова Анна (тренер: Криворучко А. В.). Друге і третє місця з різницею всього в 2 бали посіли Табунщик Анна та Соловйова Валерія (Вознесенський МЦДЮТ, тренери: Носков І. П., Мороз М. Ю.).

Серед хлопців старшої вікової групи основна боротьба йшла між Пугачевським Дмитром та Яланським Андрієм (Вознесенський МЦДЮТ – МОЦНПВТК УМ, тренери: Носков І. П., Костюков О. С., Мороз М. Ю., Гладка О. В.), які і зайняли перше і друге місця, відповідно. Бронзовий призер – Зубець Костянтин (Будинок дитячої та юнацької творчості Інгульського району м. Миколаєва – МОЦНПВТК УМ, тренери: Лисунець О. С., Пушкаренко В. Д., Гладка О. В.).

Серед дівчат старшої вікової групи перше місце посіла Костюкова Марія (Вознесенський МЦДЮТ – МОЦНПВТК УМ, тренери: Носков І. П., Костюков О. С., Мороз М. Ю., Гладка О. В.). На другому місці – Беспояско Вікторія (Галицинівська ТГ – МОЦНПВТК УМ, тренери: Безпалий М. А., Гладка О. В.). Замикає трійку призерів – Дудник Дар’я (Полтавська область, тренер: Криворучко А. В.).

Серед дорослих чоловіків переміг випускник МОЦНПВТК УМ, капітан збірної команди Миколаївської області Носков Павло, який показав максимальний результат на обох етапах з тактичної підготовки. Друге місце за Гордійчуком Сергієм (Казанківська ТГ). Третє місце посів Костюков Олег (м. Вознесенськ).

Серед жінок весь п'єдестал пошани у методистів та керівників гуртків МОЦНПВТК УМ: 1 місце – Мартинова Дар’я; 2 місце – Пушкаренко Валентина; 3 місце – Колеснікова Марія.

Призери Кубку отримують грамоти та медалі МОЦНПВТК УМ. Переможці – невеличкий подарунок на згадку.

Дякуємо всім за участь.

Чекаємо на Перемогу і не забуваємо тренуватись і розвивати тактичне мислення)))

Всі новини →