Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Запрошуємо до вишиваного марафону

11/05/2023

З 16 по 21 травня 2023 року Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) проводиться серія заходів у рамках марафону до Всесвітнього дня вишиванки .

До участі в заходах запрошуються учні, вихованці закладів освіти, представники дитячих громадських організацій та ін. Кількість учасників від закладу (організації) не обмежена.

Хід марафону висвітлюватиметься в групі МОЦНПВТК УМ в соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/nikturcentr) з хежтегом #МОЦНПВТКУМ_вишиванка_символ_нескорених.

  

Програма та умови заходів в рамках марафону до Всесвітнього дня вишиванки

 

Термін проведення

Назва заходу

Умови

16-21 травня 2023 року

Поличка-інсталяція

«Історія однієї вишивки»

Пропонуємо учасникам марафону відвідати музей закладу освіти, зробити фото цінних вишиваних експонатів та описати їх. В описі експонату необхідно вказати повну назву музею закладу освіти, назву та вік експонату і коротку історію його появи в музеї або саме чим цінний цей виріб.   

Фото з вказуванням прізвища та ім’я учасника самостійно розміщується в соціальній мережі Facebook на особистій сторінці або сторінці закладу освіти з хештегом #МОЦНПВТКУМ_вишиванка_символ_нескорених

При розміщенні в соцмережі враховуйте налаштування конфіденційності допису та профілю.

18 травня 2023 року

Інформхвилинка «Вишиванка — символ нескорених»

Всесвітній день вишиванки відзначається щороку в третій четвер травня. Вишиванка – це національна святиня, яка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь, що не переривається віками. Нині вишиванка є символом, який об’єднує українців. Саме тому вона є сучасною зброєю проти ворога.  

Організатори зібрали різноманітні цікавинки і таємниці для учасників марафону про вишиванку і вишивку. Запрошуємо до перегляду в соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/nikturcentr) з хежтегом #МОЦНПВТКУМ_вишиванка_символ_нескорених

16-21 травня 2023 року

Квест-гра «Народжені у вишиванці»

Учасниками марафону пропонується тематична пізнавальна квест-гра. Перейдіть за покликанням та дізнайтесь багато цікавого.

https://vseosvita.ua/webquest/start/s/17019/608303-ea611c43.  Додатково покликання на квест буде розміщено на сторінці МОЦНПВТК УМ у соціальній мережі Facebook

18

травня 2023 року

Етнопосиденьки  «Візерунки для вишиванки»

Запрошуємо 18 травня 2023 року о 12 00 на YouTube канал МОЦНПВТК УМ (https://www.youtube.com/channel/UCYfVGVIEbqXue6UvRRUmQzg) на етнопосиденьки  «Візерунки для вишиванки». Прямий лінк буде додатково розміщено на офіційній сторінці Центру у Facebook.

Після проходження майстер-класу результатами своєї роботи можна похизуватись, перейшовши на дошку Padlet (за лінком https://padlet.com/nikstarcreative/padlet-2ykawrjor7tbmnox ; додаєте фото та обов’язково вказуєте автора роботи).

На етнопосиденьки гостинно запрошує народна майстриня Матвєєвич Валентина Георгіївна, керівник гуртків МОЦНПВТК УМ і Казанківського будинку дитячої та юнацької творчості

 

Всі новини →