Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Всесвітньому Дню Землі присвячуємо перемогу!

01/05/2023

З 19 по 21 квітня 2023 року, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28.11.2022 року № 1063 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2023 рік (за основними напрямами позашкільної освіти)», у місті Кропивницькому Українським державним центром позашкільної освіти спільно з комунальним позашкільним навчальним закладом «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості»,  у дистанційному форматі був проведений Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості до Всесвітнього Дня Землі.

Цьогорічна тема фестивалю «Земля для нас та для нащадків. Партнерство заради сталого розвитку» об'єднала понад 2000 учасників з 17 областей України, а саме: Волинської, Донецької, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей.

            Діти змагалися у 3-х номінаціях конкурсної програми: «Громадська думка», «Партнерство у музичному та хореографічному мистецтві», «Образотворче мистецтво».

   Відповідно до умов проведення фестивалю та на підставі рішення журі вихованців гуртків мистецького спрямування закладів загальної середньої та позашкільної освіти Олександрівської, Ольшанської селищних рад та Вознесенської міської ради нагороджено дипломами Українського державного центру позашкільної освіти переможців фестивалю:

у номінації «Образотворче мистецтво»:

за ІІ місце

- Ляшенка Владислава, вихованця гуртка «Крок за кроком» Олександрівського ліцею імені Т.Г. Шевченка Олександрівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області, за роботу «Незламна Україна», керівник Ляшенко Юлія Вікторівна;

за ІІІ місце

- Лисюк Ангеліну, вихованку гуртка «Образотворче мистецтво» Вознесенського міського центру дитячої та юнацької творчості Миколаївської області, за роботу «Рука допомоги», керівник Лисюк Людмила Юріївна.       

у номінації «Партнерство на базі хореографічного мистецтва»:

за ІІІ місце

- Циню Яну, Пащенко Анну, Іваненко Орину, вихованок Комунального закладу «Дитяча школа мистецтв Ольшанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області», керівник Федорова Ольга.

 

 За високий рівень підготовки переможців Всеукраїнського відкритого фестивалю дитячої та юнацької творчості до Всесвітнього Дня Землі оголошено подяку Українського державного центру позашкільної освіти:

- Лисюк Людмилі Юріївні, керівнику гуртка «Образотворче мистецтво» Вознесенського міського центру дитячої та юнацької творчості Миколаївської області;         

 - Ляшенко Юлії Вікторівні, керівнику гуртка «Крок за кроком» Олександрівського ліцею імені Т.Г. Шевченка Олександрівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області;

 - Федоровій Ользі, педагогу Комунального закладу «Дитяча школа мистецтв Ольшанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області».

 Щиро вітаємо переможців Всеукраїнського відкритого фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі. Своєю перемогою у фестивалі, вихованці гуртків художньо-естетичного спрямування та їх наставники  довели, що освітяни Миколаївщини усвідомлюють єдність усіх людей на планеті, важливість поваги до нашого спільного середовища проживання на планеті Земля.

Електронні дипломи розміщені за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1Bi7kPDPRj1Maf41J_jeTX_Or0clnDZvM?usp=sharing

Всі новини →