Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Ідентифікація булінгу/кібербулінгу в закладі освіти. Практика застосування норм законодавства».

27/04/2023

Це  інформаційний вебінар, як методична допомога.  Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=9Xhpmf-0ikA,  рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, психологам, батькам учнів, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Пильо Дарія юристка Громадської Організації «Ла Страда - Україна», вчителька правознавства та громадянської освіти.

На вебінарі розглянули поняття «булінгу» та «кібербулінгу», вдосконалили навички щодо ідентифікації та розмежування булінгу і кібербулінгу, систематизували інформацію та ознайомилися з  порадами щодо основних проявів й алгоритмів реагування (базуючись на нормах законодавства).

Зміст

-      Значення поняття «булінг».

-      Значення поняття «кібербулінгу».

-      Розмежування понять «булінг» і «кібербулінг».

-      Законодавче закріплення та регулювання булінгу і кібербулінгу.

-      Алгоритми реагування.

-      Практичне застосування норм законодавства.

Очікувані результати: Учасники вебінару розглянули і проаналізували поняття «булінг» і «кібербулінг»; сформували навички, необхідні для розмежування булінгу та кібербулінгу в освітньому процесі; навчилися виявляти основні прояви булінгу та кібербулінгу, а також використовувати найбільш дієві алгоритмами реагування та попередження цькування в закладі освіти та поза ним.

Всі новини →