Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Семінар-практикум для учасників ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту відділень мовознавства; літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства

24/04/2023

  19 квітня 2023 року обласним Будинком художньої творчості було проведено семінар-практикум «Постер – важлива складова конкурсу. Підготовка до захисту» для учасників ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН наукових секцій відділень мовознавства; літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства в онлайн форматі.

            У роботі семінару взяли участь керівники обласних наукових секцій МАН, наукові керівники учнів-фіналістів. Були представлені постери: «Драма-феєрія «Лісова пісня» Лесі Українки в інтермедіальному вимірі» авторка Гайченко Марія, секція української літератури, «Біо-арт: на межі науки і мистецтва» авторка Мазур Вероніка, секція мистецтвознавства, «Фольклор кризової доби: народна творчість часів російсько-української війни (2022-2023)» авторка Новохатська Вероніка, секція фольклористики, «Особливості художньої комунікації в повісті Н. Геймана “Кораліна“ та її мультиплікаційної інтерпретації» авторка Река Кіра, секція зарубіжної літератури.

             Вебінар пройшов в дружній та робочій атмосфері, доповідачі та слухачі мали можливість поспілкуватися і отримати відповіді на свої запитання, побажання та рекомендації від науковців.

            

Всі новини →