Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Ігри, що навчають, мотивують і не дають нудьгувати: поради для вчителів і вихователів».

21/04/2023

Це  інформаційний вебінар, як методична допомога.  Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=HbBV3TrIpyE, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, психологам, батькам учнів, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Козенко Алла сертифікована вчителька початкових класів Вишнівського академічного ліцею №1, м. Вишневе Бучанського району Київської області.

Ігри допомагають цікаво та різноманітно проводити час разом, відволікають від сумних думок, допомагають легко донести складну інформацію та пояснити навчальний матеріал. А ще не дають нудьгувати, де б ви не були. Також у процесі гри формуються навички, необхідні у реальному житті. Ігри можна вигадувати самим, або разом із дітьми, і тоді грати буде ще цікавіше, а навчатися легше.

Зміст

-      Ігри в щоденній роботі вчителя як потужний та ефективний інструмент для успішного навчання.

-      Які ігри використати, щоб легко пояснити матеріал і мотивувати учнів та учениць до навчання.

-      Лайфхаки для створення ігор.

-      Підбиття підсумків та обговорення.

Очікувані результати: Учасники вебінару дізналися про мету, функції та різноманітність ігор під час освітнього процесу; ознайомилися з іграми, які можна використати на навчальних заняттях, і не тільки; отримали поради щодо того, як самостійно або разом із дітьми створити ігри, які викликатимуть захоплення і не залишать їх байдужими.

Всі новини →