Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Захопливим урокам мистецтва під час невизначеності воєнного стану – бути чи не бути?.»

12/04/2023

   Це  інформаційний вебінар, як методична допомога.  Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=C1loimooPbk,  рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, батькам учнів, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Солодар Лідія вчителька образотворчого мистецтва Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №18 імені В'ячеслава Чорновола; переможниця черкаського обласного етапу конкурсу «Учитель року-2020».

Як організувати захопливі уроки мистецтва, коли для вчителів та учнів стали звичними слова «повітряна тривога», «дистанційка», «завдання у класрумі, працюємо самостійно»? Як поєднати теоретичну частину і творче завдання в одному уроці? Чого може навчити сучасних українців Дід Панас – ведучий легендарної дитячої телепередачі? Відповіді на ці та інші питання відшукати разом на вебінарі.

Зміст

-      Нові реалії: з якими труднощами стикаються вчителі, організовуючи та проводячи уроки мистецтва під час війни?

-      Педагогічні ідеї: приклад ведення уроку за візуальним конспектом «Українське телебачення»

-      Три секрети: як організувати урок, аби учні закохалися у мистецтво?

Очікувані результати: Учасники вебінару ознайомилися з труднощами роботи вчителів мистецтва під час війни, дізналися про особливості організації навчального процесу в умовах невизначеності, а також отримали практичні поради щодо ведення уроку на прикладі теми «Українське телебачення».

Всі новини →