Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Визначено переможців чергового етапу Кубку з кіберорієнтування відкритої Першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму

10/04/2023

 9 квітня 2023 року майже 30 учасників з Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ), Вознесенського міського Центру дитячої та юнацької творчості (далі – Вознесенський МЦДЮТ), Галицинівської та Казанківської територіальних громад, Кіровоградської і Запорізької областей продовжили змагатись в кіберпросторі на дистанції 6 етапу Кубку з кіберорієнтування, який проходить в рамках відкритої Першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму.

З кожним етапом судді пропонують учасникам все більш складні завдання: густіший ліс, складніший рельєф. Для того, щоб не зійти з дистанції, учасникам доводиться постійно контролювати свій рух по карті і його напрямок, добре знати топографічні знаки спортивних карт і не забувати користуватись компасом. Тож не дивно, що багато хто з учасників до фінішу не дістався. Перемогли ж, як завжди, найкращі.

Лідери молодшої групи залишаються незмінними: серед хлопців 1 місце посів Колесніков Володимир (МОЦНПВТК УМ, керівник: Колеснікова М.О.), серед дівчат – Остремська Анастасія (м. Миколаїв). Обоє виграли у своїх суперників з великим відривом. На другій сходинці п’єдесталу у молодшій групі розташувались вихованці Вознесенського МЦДЮТ Носков Олександр та Соловйова Валерія  (керівники: Носков І.П., Мороз М.Ю., Костюков О.С.).

Серед дівчат старшої вікової групи перемогла Бабенко Єлизавета (Вознесенський МЦДЮТ – МОЦНПВТК УМ, керівники: Носков І.П., Мороз М.Ю., Костюков О.С., Гладка О.В.), яка далеко обійшла постійного лідера Остремську Катерину (м. Миколаїв).

Найбільш запекла конкуренція була серед хлопців старшої вікової групи, які не тільки всі подолали дистанцію, але й показали непогані результати:

1 місце – Пугачевський Дмитро (Вознесенський МЦДЮТ, керівник: Носков І.П.);

2 місце – Гордійчук Кирило (Казанківська територіальна громада, керівник: Гордійчук С.Т.);

3 місце – Стулень Олексій (Запорізька область, керівник: Бондаренко Я.Ю.).

У дорослих 1 та 2 місце серед жінок посіли методисти та керівники гуртків МОЦНПВТК УМ Мартинова Дар’я і Колеснікова Марія, відповідно. Серед чоловіків найкращим став Бондаренко Ярослав (Запорізька область).

Вітаємо переможців та призерів!

Чекаємо у травні на завершення змагань Кубку з кіберорієнтування відкритої Першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму.

Всі новини →