Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Відбулись змагання з фізичної підготовки серед вихованців гуртків військово-патріотичного напряму

03/04/2023

З 24 по 28 березня 2023 року Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) в режимі он-лайн проведено тур відкритої Першості МОЦНПВТК УМ з військово-прикладних видів змагань з фізичної підготовки. 71 учасник з різних куточків Миколаївщини (15 команд: «Вільний сокіл» Миколаївського ліцею № 19, «Гард» Южноукраїнського ліцею № 3, «Захисники Вітчизни» та «Захисники Вітчизни-1» Шостаківського ліцею, «Вільні серця» Шевченківського ліцею, «Незламні» Ганнівського ліцею, команда Казанківської гімназії № 1, «Степові соколи» та «Степові соколи-1» Зеленоярського ліцею, «Бузькі силовики імені А. Новицького» та «Бузькі дозорівці» Новоодеського ліцею № 1, «Чайка» Очаківського ліцею № 4, команда Воскресенського ліцею, команда Добренського ліцею, «Укроп» Бузького ліцею) змагались за звання найсильнішого у середній і старшій вікових групах, як серед хлопців, так і серед дівчат.

Напередодні змагань, 24 березня, заступником Головного судді з виду «Фізична підготовка», керівником гуртків МОЦНПВТК УМ, Соловйовим В.В. та Головним секретарем змагань, методистом МОЦНПВТК УМ, Ємельяновою І.А. на платформі Google Meet проведено детальний інструктаж учасників та керівників команд щодо правил, проаналізовано умови туру та вимоги до відеоматеріалів.

Для кожної групи учасників організаторами визначено комплекс з трьох вправ, які потрібно було виконати, і відповідний відеозапис надіслати на розгляд суддівської колегії.

За результатами роботи суддів, визначено переможців і призерів змагань в середній і старшій вікових групах в особистому (серед хлопців і дівчат) і командному заліках.

Переможцем серед хлопців старшої вікової групи став Дьомін Міхал («Степові соколи», керівник: Дудчик Н.М.), а у середній – Степаненко Євген («Вільні серця», керівник: Фроюк Т.В.). Серед дівчат найкращими у відповідних вікових групах стали Лазоренко Олеся («Гард», керівник: Білий Ю.І.) і Спасібко Дар’я («Укроп», керівник: Топилін В.М.)

У командному заліку старшої групи ІІІ місце виборола команда «Чайка» (керівник: Череватенко О.Д.); на ІІ місці – «Захисники Вітчизни» ( керівник: Кононіченко Л.В.); переможці – «Степові соколи» (керівник Дудчик Н.М.).

Беззаперечними лідерами середньої вікової групи, з відривом у 86 балів, стали «Бузькі дозорівці» (керівник: Андрєєв В.А.). Срібло – у команди «Укроп» (керівник: Топилін В.М.). На третьому місці – команда «Вільні серця» (керівник: Фроюк Т.В.).

Фізична підготовка є неперервним процесом розвитку фізичних якостей, таких як сила, витривалість, гнучкість, швидкість, спритність тощо. Сподіваємось, що наші вихованці продовжать самовдосконалюватись та підвищувати свою фізичну підготовленість і надалі.

Вітаємо переможців та призерів змагань!

Всі новини →