Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Обмін досвідом та цікаве знайомство

30/03/2023

 29 березня 2023 року взяла участь у IX Всеукраїнському форуму взаємодії та розвитку, який проходить з метою сталої взаємодії громади, медіа, бізнесу та органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у  відновлення України,   створення додаткових можливостей для становлення, розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності. Ця подія об’єднує тисячу спікерів, відбувається онлайн із трансляцією на офіційній фейсбук сторінці організаторів facebook.com/letsdoitukraineeco. 

Форум проходить 29 та 30 березня у два етапи: обласний та всеукраїнський. Кожна з 24 областей отримала окрему кімнату для зустрічі із трансляцією на фейсбук, де учасники представили свою діяльність та плани на поточний рік, обмінялися досвідом, мали змогу знайти партнерів для спільної реалізації проєктів, залучення експертів з інших організацій.

Мала змогу представити роботу закладів позашкільної освіти Миколаївщини, органів учнівського самоврядування та обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради в період воєнного стану.

Дякую організаторам за цікавий та змістовний захід! 

Всі новини →