Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Визначено здобувачів вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти, які отримуватимуть стипендію голови Миколаївської обласної державної адміністрації та Миколаївської обласної ради

09/11/2022

   З метою заохочення та матеріальної підтримки перспективної молоді області, реалізації їх професійних, творчих, соціальних інтересів в області призначається стипендія голови Миколаївської обласної державної адміністрації та Миколаївської обласної ради студентам закладів вищої, фахової передвищої та учням закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

08 листопада 2022 року у в онлайн форматі відбулося засідання експертної комісії з призначення стипендії голови Миколаївської обласної державної адміністрації та Миколаївської обласної ради здобувачам вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти за підсумками 2021/2022 навчального року. До складу зазначеної вище комісії ввійшли депутати обласної ради, керівники та викладачі закладів фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти, представники органів студентського і учнівського самоврядування.

На призначення стипендії голови Миколаївської обласної державної адміністрації та Миколаївської обласної ради надано матеріали 60 осіб із закладів вищої освіти, 9 осіб із закладів фахової передвищої освіти та 7 осіб із закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Членами експертної комісії визначено 3 учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, 6 студентів закладів вищої та фахової передвищої освіти, які за підсумками 2021/2022 навчального року отримуватимуть стипендію голови Миколаївської обласної державної адміністрації та Миколаївської обласної ради:

Мирінець Олена, студентка Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова;

Баглюк Уляна, студентка Миколаївського національного аграрного університету;

Тітова Аліна, студентка Миколаївського інституту права Національного університету «Одеська юридична академія»;

Швець Олена, студентка Миколаївського фахового коледжу музичного мистецтва;

Поляк Анастасія, студентка Миколаївського фахового коледжу культури і мистецтв Миколаївської обласної ради;

Попов Сергій, студент Миколаївського муніципального академічного коледжу;

Слободзян Анастасія, учениця Вищого професійного училища № 21 м. Миколаєва;

Нєкрасова Ірина, учениця Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг;

Сосновський Артем, учень Миколаївського професійного суднобудівного ліцею імені Героя Радянського Союзу В.О. Гречишникова.

Всі новини →