Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Семінар координаторів обласних учнівських рад

17/03/2023

Більше року життя в умовах повномасштабної війни перетасували пріоритети мільйонів українців. І якщо безпека досі на першому місці, то далі у життя багатьох повернулись такі речі як саморозвиток і навчання задля кар’єрного і професійного зростання.

Але чи є сенс навчатися зараз, коли в країні триває війна?

Навчатися для людей — природно. Вершин досягають лише ті, хто настільки сильно прагне знань, що шукає їх навіть в геть несприятливих умовах — "сприятливі умови ніколи не настануть".

Навчання під час війни — це про віру в майбутнє. Адже це щось, що ми робимо зараз заради того, щоб вміти щось потім. Тож коли ми навчаємося у таких складних умовах, то ми віримо, що все мине та інвестуємо у краще майбутнє, вдосконалюючись самі.

Саме з цією метою 14 березня відбувся онлайн – семінар для координаторів обласних учнівських рад про важливість освіти та комунікації з лідерами учнівських рад під час повномасштабної війни. Модератором семінару був керівник гуртка «Відповідальне лідерство – шлях до успіху» обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради Чуприна Д.О. Координатори з Черкащини, Київщини, Чернігівщини та Одещини поділились власними напрацюваннями та проєктами, які вони реалізовують під час війни, навіть враховуючи фізичну відсутність більшості вихованців. Учасники семінару обмінювались досвідом, ставили один одному питання, згадуючи офлайн зустрічі. Координатори розпланували подальшу спільну роботу та найскорішу зустріч на лідерських зборах.

Всі новини →