Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Участь Миколаївської області у Всеукраїнській конференції «Роль центрів кар’єри у професійній освіті – наші спільні здобутки»

10/03/2023

   10 березня 2023 року координатор діяльності Центру розвитку кар’єри Вищого професійного училища № 21 м. Миколаєва Олександр Преподобний долучився до Всеукраїнської конференції «Роль центрів кар’єри у професійній освіті – наші спільні здобутки», що організована Міністерством освіти і науки України. Участь у заході взяли роботодавці, представники бізнесу, міжнародні експерти та представники закладів професійної (професійно-технічної) освіти України. Під час конференції учасників поінформовано про результати реалізації субпроєкту «Підтримка кар’єрного консультування закладами професійної (професійно-технічної) освіти» за сприяння програми Європейського Союзу «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України».

Крім того, учасники заходу ознайомилися з кар’єрним консультуванням у країнах Європи, найважливішими навичками очима роботодавців на ринку праці, а також із сучасними викликами і можливостями для молоді у розвитку кар’єри, необхідністю розвитку підприємницьких навичок у здобувачів освіти тощо. У рамках конференції відвідано Центр планування кар’єри, працівники якого продемонстрували алгоритм побудови перспективної професійної траєкторії для кожного відвідувача та розвинену систему кар’єрного супроводу здобувачів освіти й випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти.


Всі новини →