Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

10 березня 2023 року відбувся Всеукраїнський онлайн-форум «Екологічна свідомість українців під час війни»

16/03/2023

  в якому взяли участь вихованці гуртка «Відповідальне лідерство – шлях до успіху» обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради (керівник Чуприна Д.О.)

Війна вплинула на всі сфери нашого життя та змістила фокус уваги суспільства на повсякденні турботи, вирішення проблем виживання та безпеки, але попри реалії сьогодення для нас – українців важливим і актуальним залишається питання екологічної свідомості. Незважаючи на щоденні стресові обставини, обмеження часу на вирішення побутових питань маємо пам’ятати брати шопери із собою до магазину, купляти напій у власну чашку, а продукти – без пакування. Коли в паніці йдеш купувати продукти, не думаєш про те, чи запаковані вони в пластик, а сортування сміття на певний час стали для багатьох питанням не першої необхідності. Війна впливає на стан навколишнього середовища, як зовнє, так і психологічно. Тому, оскільки ми поступово адаптуємося до реалій нового життя – маємо повертати екологічні звички!

Юлія Мархель, головний спікер форуму, лідерка Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» розповіла про методику повернення та закріплення екологічних звичок під час війни, формування екологічної свідомості від простого до масштабного, форми роботи, організаційні заходи та проєкти для покращення нашого спільного майбутнього.

Плекаймо разом наше спільне майбутнє! 

Всі новини →