Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Запрошуємо на парламентський урок «Японія на підтримку України»

07/03/2023

 

Адміністрація обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради та Український державний центр позашкільної освіти інформують заклади загальної середньої та позашкільної освіти Миколаївщини про заходи Освітнього Центру Верховної Ради України.

В якості партнерської діяльності проведення міжнародних парламентстських уроків вже стало гарною традицією Освітнього центру! Цього разу ми         пропонуємо завітати до Японії та більше дізнатися про її політичний устрій.

Беззаперечно, Японія стала центром підтримки України в Азії, а рівень довіри та співпраці між нашими парламентарями та урядами сьогодні є безпрецедентним. Ми вдячні Японії за активну позицію щодо посилення санкцій проти росії та всебічну, в тому числі фінансову, підтримку України!

Під час парламентського уроку «Японія на підтримку України», учасники матимуть змогу дізнатися більше про дипломатичні, міжнародні зносини між нашими країнами, а також фахово обговорити всі інсайти, які стосуються підтримки з боку Японії!

На урок завітають народні депутати України, Високоповажний Посол України в Японії та представники Посольства Японії в Україні!

Парламентський урок «Японія на підтримку України» відбудеться 09.03.2023 о 12.00 в режимі Zoom-конференції. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Fso6CxvRBd9WxdDQA

Учасники гарантовано отримають СЕРТИФІКАТ!

 

Всі новини →