Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Неформальні свята у класі як засіб мотивації учнів до навчання».

02/03/2023

Це інформаційний вебінар, як методична допомога.  Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=D-8Zdqyf1fk,  рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, психологам, корекційним педагогам, батькам учнів, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Бенза Софія вчителька інформатики у Ліцеї №22 Івано-Франківської міської ради, класний керівник, авторка підліткових творів.

Колектив класу - не завжди добре відрегульований механізм. Завжди можуть виникнути розбіжності в думках, поглядах. Але дещо завжди об’єднує дітей - свято. Сучасне покоління вимагає чогось нового, незвичного, невідомого. Календар неформальних свят - це універсальний ресурс для заохочення дітей урізноманітнювати свої навчальні будні нестандартними підходами.

Зміст

-       Що таке неформальне свято?

-       Календар неформальних свят у структурі виховної та навчальної роботи.

-       Приклади проведення неформальних свят.

-       Корисні посилання.

Очікувані результати: Учасники вебінару дізналися про значення неформальних свят, розглянули календар таких заходів, а також навчилися організовувати цікаві та змістовні неформальні свята для школярів.

Всі новини →