Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Педагоги позашкілля: навчаємо навчаючись!

13/02/2023

   Відповідно до плану роботи обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради на 2023 рік, 9 лютого 2023 року було проведено творчу лабораторію «Застосування нетрадиційних матеріалів та технік виконання у декоративно-прикладному і образотворчому мистецтві» в режимі онлайн.

До заходу було залучено 23 керівника гуртків та методистів закладів позашкільної освіти, а саме: міста Миколаєва – Палац творчості учнів  міста Миколаєва, Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району міста Миколаєва, Дитячого центру позашкільної роботи Корабельного району міста Миколаєва, закладів позашкільної освіти області: Веселинівської селищної ради, Врадіївської селищної ради, Доманівської селищної ради, Казанківської селищної ради, Вознесенської, Новобузької, Первомайської, Южноукраїнської міських рад та обласного Будинку художньої творчості.

Відповідно до програми творчої лабораторії, керівників гуртків та методистів привітала та відповіла на запитання директор ОБХТ Лариса Щукіна. Присутні були ознайомлені з сучасними матеріалами та техніками образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, з техніками штампування, ганутель, геометричного паперового рельєфу, присутніх ознайомила методист ОБХТ Рада Вронська. Про техніку точкового малювання розповила Олена Козявко, член НТО «Прибужжя», керівник народної студії «Кольори веселки» Баштанського НВК. Ознайомленя з документами щодо роботи гуртків ОТМ та ДУМ закладів позашкільної освіти на 2023 рік, планом роботи цього напрямку на 2023 рік зробила Вікторія Голянич, заступник директора з навчально-методичної роботи ОБХТ.

   Педагоги закладів позашкільної освіти Миколаївщини  поділилися інформаційними родзинками щодо вдосконалення шляхів поглиблення, розширення, оновлення професійних знань, умінь та навичок і дійшли єдиної думки, що формування методологічної та теоретичної компетентності, використання елементів новітніх освітніх та інформаційно-комунікативних технологій, поглиблення психолого-педагогічних знань є надзвичайно продуктивними у практичному застосуванні.  

Всі новини →