Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Профілактика кібербулінгу в освітньому середовищі».

30/01/2023

 Це  інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті        https://www.youtube.com/watchv=R726AU950Ew&list=PL84BeAGplb_TnMQNLALC9AZwD9NoJp0zr&index=23, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, психологам, соціальним педагогам, батькам учнів, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Пильо Дарія юристка Громадської Організації «Ла Страда - Україна», вчителька правознавства та громадянської освіти.

Під час вебінару розглянули що таке кібербулінг, як виникає це явище, і як з ним боротись. Крім того, спікерка надала практичні поради щодо протидії кібербулінгу з точки зору юриста, вчителя, батьків, дитини.

Зміст

-       Законодавче закріплення «кібербулінгу»/«булінгу».

-       Основні прояви та чому виникає.

-       Профілактика, протидія та попередження.

-       «Кібербулінг» як злочин.

-       Безпека в інтернеті, про що варто пам'ятати.

Очікувані результати: Учасники вебінару отримали відповіді на поширені питання щодо булінгу та кібербулінгу, які виникають під час освітнього процесу; отримали поради щодо створення алгоритму роботи з ситуаціями кібербулінгу та використання основних інструментів для їх профілактики.

Всі новини →