Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проведено нараду з керівниками закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей обласного підпорядкування

20/01/2023

 19 січня 2023 року в онлайн-режимі відбулась нарада з керівниками закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей обласного підпорядкування

Під час наради директор департаменту освіти і науки облвійськадміністрації ВЕЛІХОВСЬКА Алла Борисівна звернула увагу присутніх на особливості роботи закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей обласного підпорядкування в умовах воєнного часу у 2023 році, дотримання протипожежного захисту та необхідність створення класів безпеки відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України.

Юристконсульт департаменту освіти і науки облвійськадміністрації ЗАЙЧЕНКО Олена поінформувала учасників наради про необхідність методичних рекомендацій, щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції». Також звернула увагу на питаннях врегулювання конфлікту інтересів, дотримання обмежень щодо запобігання корупції.

Начальник відділу фінансово-економічних питань та охорони праці департаменту освіти і науки облвійськадміністрації СЕРБІНА Олена повідомила керівників про основні проблеми пов'язані з фінансуванням закладів освіти обласного підпорядкування в умовах воєнного стану у           2023 році. Також наголосила на необхідності дотримання вимог та термінів надання звітів, відповідальність закладів освіти щодо актуальності внесення інформації в систему АІКОМ.

 

Всі новини →