Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Затамуйте діти подих, Миколай по світу ходить!

22/12/2022

   21 грудня 2022 року педагоги Миколаївського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) завітали до дітей Центру інклюзивної допомоги, який працює на базі Миколаївської спеціалізованої школи №3 та провели для них розважально-ігрову програму "Затамуйте діти подих, Миколай по світу ходить!".

Війна внесла свої корективи в наше життя але так хочеться подарувати справжнє свято діткам, які, як і дорослі, втомились від дистанційки. Педагоги МОЦНПВТК УМ (Ємельянова І.А., Нафталімова М.В.) підготували для малечі справжні новорічно-різдвяні пригоди: діти у веселих конкурсах прикрашали ялинку, відгадували загадки, по-зимовому активно та смішно рухалися, грали в сніжки, долали снігову хуртовину, а ще перевтілювалися в казково-мультяшних героїв та перетворювались на деякий час в бешкетників-мишат Сирного королівства. З музичним привітанням перед дітлахами виступила вихованка гуртка МОЦНПВТК УМ Тараканова Ірина. Як приємно було грати з дітьми, чути дитячий сміх та гомін, завзятий вереск, ділитися посмішками!

Звичайно, що в цей день подарунки, іграшки та солодощі отримав кожен маленький учасник святкової програми. Щира вдячність за підтримку і надані подарунки друзям МОЦНПВТК УМ:  Міжнародному благодійному фонду "Родинний клуб «Матуся»", Благодійній організації "Артанія-Україна", учням Чернівецького ліцею "Престиж".

Діти так вірять в новорічні дива, а ми, педагоги, маємо підтримати цю віру!

 

Всі новини →