Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Навчання під час повітряних тривог: поради для вчителів, учнів і батьків

16/12/2022

 Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Навчання під час повітряних тривог: поради для вчителів, учнів і батьків».

Це  інформаційний вебінар, як методична допомога.  Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=dABmlR-b14Y,    рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, практичним психологам, соціальним педагогам, адміністраторам закладів освіти, педагогам-організаторам, батькам учнів, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Талан Лілія вчитель початкових класів Хмельницької спеціалізованої школи І ступеня №30. Учитель-методист. 4 роки пілотувала проєкт НУШ. Спікер освітніх конференцій та автор вебінарів.

На вебінарі розглянули особливості організації освітнього процесу в умовах воєнного часу, а також визначили можливі алгоритми навчання під час повітряної тривоги.

Зміст

-      Виклики в освітньому процесі.

-      Освітній процес в укритті.

Очікувані результати: Учасники вебінару отримали практичні поради з організації навчання під час тривог; ознайомились з видами вправ і завдань, які можна використовувати в умовах повітняної тривоги; навчились ще ефективніше організовувати освітній процес в укритті.

 

Всі новини →