Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проведено другий тур Кубку з кіберорієнтування.

13/12/2022

 Як проводити змагання з кіберорієнтування в країні, де майже немає світла? Непросто але можливо. Гнучкий графік, додаткові старти – і все одно ми змагаємось!!!

11 грудня 2022 року Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) проведено другий етап Кубку з кіберорієнтування Відкритої Першості МОЦНПВТК УМ на середній класичній дистанції.

Загалом в другому етапі взяло участь 28 учасників (з них 10 дорослих) з Донецької та Запорізької областей, міст Южноукраїнська та Миколаєва (в тому числі гуртківці МОЦНПВТК УМ), Вознесенського міського центру дитячо-юнацької творчості, а також представники Галицинівської та Казанківської територіальних громад.

 Для учасників організатори підготували невеличку пригоду на острові, який оточений болотами. 13 контрольних пунктів  для молодших і 21 для старших.  Сховались вони у гущавинах острова, тож знайти їх виявилось дуже непростою задачею. Не обійшлось і без сюрпризів від організаторів – багато учасників потрапили до «пастки» і тепер розуміють, що короткий шлях не завжди веде до мети.

Серед жінок переможцями у відповідних вікових групах стали Остремська Анастасія (м. Миколаїв), Бабенко Єлизавета (м. Вознесенськ), Мартинова Даря (м. Миколаїв, МОЦНПВТК УМ). Найкращі результати у своїх  вікових групах показали чоловіки Колесніков Володимир (м. Миколаїв, МОЦНПВТК УМ), Пугачевський Дмитро (м. Вознесенськ),  Носков Павло (м. Миколаїв).

Вітаємо всіх переможців та чекаємо зустрічі на  наступних етапах. 

Всі новини →