Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Творчість юних: «За нашу свободу»

29/10/2022

 Адміністрація обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради повідомляє, що триває реєстрація робіт на Всеукраїнський конкурс творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу», присвяченого Дню захисника України 06 грудня 2022 року.

Захід проводиться з метою виховання патріотів, громадян правової, демократичної держави, розвиток почуття патріотизму та відповідальності за майбутнє своєї держави, виховання любові до рідного краю, родинного вогнища та національної культури, розвиток і підтримка здібних, обдарованих і талановитих дітей та надання моральної підтримки воїнам ООС.

Організаторами Конкурсу є Міністерство освіти і науки України, Український державний центр позашкільної освіти, Командування Сухопутних військ Збройних Сил України, Громадська спілка «Вища координаційна рада з питань ветеранів та учасників АТО».

Загальне керівництво підготовкою та проведенням Конкурсу здійснює Український державний центр позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України та Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

До участі у конкурсі запрошуються вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), вищої освіти та інших навчальних закладів України віком від 7 до 18 років.

До 10 листопада 2022 року бажаючі взяти участь у конкурсі можуть зареєструвати свої роботи заповнивши всі пункти електронної форми заявки за покликанням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfsDSjTFFNbxS1luVWHkGbMjGGYLjlpAqFXVwmx-8O4NoqOCg/viewfor.  

З умовами Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» можна ознайомитися за покликанням http://surl.li/dlatq .

 

 

Всі новини →