Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Навчаємось разом!

17/10/2022

 Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «Як говорити з дітьми про війну засобами мистецтва: збираємо і аналізуємо матеріали для різних уроків»Це  інформаційний вебінар, як методична допомога.  Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=gXXlmWBa98w,рекомендуємо переглянути у будь-який час директорам та заступникам, методистам, психологам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, педагогам-організаторам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність. Автор вебінару Цукор Любов головна редакторка Освітнього проекту «На Урок», організаторка інтернет-конференцій та практичних інтенсивів для педагогів. Допоки в Україні триває війна, і після нашої перемоги, ми маємо говорити з учнями про війну. Кожен робить це тими інструментам, які вважає найбільш оптимальними для взаємодії з конкретним класом. Кожен має можливість обирати, спираючись на власне відчуття та загальні рекомендації. Проте існують універсальна річ, яка може допомогти кожному – мистецтво. Книги, оповідання, вірші, пісні, малюнки, мультфільми – список може бути безкінечним. І все це можна адаптувати й використати для роботи зі школярами.

Під час вебінару обговорили про те, які мистецькі засоби залучити на різних уроках, під час виховних заходів, у роботі класного керівника, педагога-організатора чи заступника директора з НВР.

Зміст

Аналіз різнотипного контенту.

Де і як шукати матеріали. На що звернути увагу.

Демонстрація можливостей засобів мистецтва на тему війни на різних уроках та заходах.

Очікувані результати: Учасники вебінару змогли поділитися досвідом організації навчально-виховного процесу в умовах війни, отримали поради щодо протидії емоційному виснаженню, а також навчилися ефективно відновлювати власні емоційні та фізичні ресурси.

 

Всі новини →