Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Партнерство задля якісної позашкільної освіти

13/10/2022

 Сьогодні, 14.09.2022 року разом із  Колінко Оленою Альбертівною, заступником начальника управління Державної служби якості освіти у Миколаївській області та Алексеєнко Тетяною Григорівною, головним спеціалістом відділу інституційного аудиту взяла участь в онлайн-інтерв’ю щодо організованого початку 2022/2023 н. р. Під час спілкування обговорили питання:

·       за якою формою здійснюється освітній процес в закладах позашкільної освіти;

·       створення безпечних умов для організації освітнього процесу;

·       освітнє середовище закладу позашкільної освіти;

·       освітній процес у закладі позашкільної освіти з використанням дистанційної форми здобуття освіти;

·       обозначили позитивні практики виявлених проблем.

Заклади позашкільної освіти, у яких в основному і відбувається позашкільна освіта,- це заклади з потужним виховним середовищем, у якому формується особистість дитини та виробляються її самобутні професійні якості.

В умовах воєнних дій найбільшої актуальності набувають системи комунікації з дітьми, їхніми батьками, сім’ями, педагогами та запровадження нових актуальних форм роботи. Як показала практика працівники закладів позашкільної освіти адаптують заняття до умов сьогодення, пропонують вихованцям майстер-класи, вікторини, віртуальні подорожі, екскурсії, мультимедійні презентації, здійснення проектної та дослідницької діяльності, докладають усіх зусиль для організації різноманітних зусиль для дітей та їх родин. Усі заклади позашкільної освіти висвітлюють свою діяльність і здобутки в електронних мережах (Facebook, YouTube, Telegram), а також на своїх сайтах.

Докладаємо  всіх зусиль для збереження мережі закладів позашкільної освіти в громадах Миколаївської області.

Спільними зусиллями та невтомною працею наближаємо перемогу України!

Всі новини →