Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Розпочато проведення виїзних семінарів-нарад з питань впровадження земельної реформи

04/09/2020

 Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації спільно з представниками головного управління Держгеокадастру в Миколаївській області та Миколаївського відділення Укрдержфонду підтримки фермерських господарств розпочато проведення в об’єднаних територіальних громадах області виїзних семінарів-нарад з питань впровадження земельної реформи, розвитку сімейних фермерських господарств та державної підтримки агропромислового комплексу.

 

03 вересня відбулася зустріч з фермерами, сільгоспвиробниками малих форм власності та одноосібниками Нечаянської сільської об’єднаної територіальної громади Миколаївського району та Коблівської об’єднаної територіальної громади Березанського району. 

 

Кожен із присутніх мав можливість поспілкуватися з доповідачами і отримати професійні відповіді щодо умов участі у програмах державної підтримки агропромислового комплексу, порядку реєстрації сімейних фермерських господарств.

 

Також учасникам надано роз’яснення щодо обігу (ринку) земель сільськогосподарського призначення, правого використання земельних ділянок та встановлення правовстановлюючих документів щодо використання масивів земель сільськогосподарського призначення.

 

За інформацією департаменту агропромислового розвитку Миколаївської ОДА

https://www.mk.gov.ua/ua/news/?id=87557

Всі новини →