Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Коблівський заклад загальної середньої освіти Миколаївської області отримав грант на впровадження програми FIRST LEGO League Junior

20/09/2019

 18.09.2019 р. у  місті Києві відбувся ІІ відбірковий тур на грант  FIRST LEGO League Junior. У відбірковому  турі  взяли  участь 300 закладів освіти України, з  яких було обрано  9 найкращих.

            У міжнародному  центрі «Інноваційні освітні технології» представники  Коблівського закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів Миколаївської області довели фаховому журі, що належить до найпрогресивніших  навчальних закладів із  обраних дев'яти та готові впроваджувати програму FIRST LEGO League Junior. За результатами співбесіди І-ІІІ ступенів став одним із  переможців міжнародної програми  конкурсу.

            Перемога в даному конкурсному відборі дасть змогу учням 1-4 класів отримати сучасне обладнання та брати участь в міжнародних проектах та фестивалях.

В минулому році заклад також виборов  3 гранти у грантовому  конкурсі «Моя школа – 2019» серед навчальних закладів  Миколаївської області для забезпечення проектів:

-          Робототехніка;

-          Шкільна кіностудія;

-          Рекуперація повітря в початковій школі.

 

Всі новини →