Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Шкільні автобуси – шлях учнів до якісної освіти! На Миколаївщині 19 адміністративно-територіальних одиниць області отримали 24 нові шкільні автобуси.

29/08/2019

 Напередодні нового 2019/2020 навчального року  - 29 серпня 2019 року відбулось вручення шкільних автобусів.

 

Нові шкільні автобуси - це ще один крок до забезпечення належних умов для здобуття якісної освіти учнів сільської місцевості; безпечного, регулярного і безоплатного перевезення учнів та педагогічних працівників  області.

24 шкільних автобуси, які були придбані за кошти державного, обласного та бюджетів районів і об’єднаних територіальних громад перейшли до своїх нових власників і будуть гарним подарунком учням сільських шкіл до нового навчального року.

Шкільні автобуси отримали: Баштанський, Веселинівський, Вітовський, Арбузинський, Березнегуватський, Братський, Вознесенський, Врадіївський, Єланецький, Кривоозерський, Новобузький, Новоодеський і Снігурівський райони, Баштанська міська рада, а також Березанська, Веселинівська, Галицинівська, Дорошівська, Олександрівська об'єднані територіальні громади.

Вручення  ключів від нових автобусів здійснювали: Олександр Трайтлі, виконувач функцій та повноважень голови облдержадміністрації, заступник голови облдержадміністрації, Вікторія  Москаленко,  голова Миколаївської обласної ради, Олена Удовиченко, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації, які привітали нових господарів шкільних автобусів і побажали юним пасажирам цікавих та пізнавальних подорожей.

У заході взяли участь: депутати обласної ради, голови райдержадміністрацій, об'єднаних територіальних громад, начальники відділів освіти відповідних адміністративно-територіальних одиниць, керівники закладів освіти.

Всі новини →