Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Герої не вмирають, допоки пам'ять про них жива. Вшанування пам'яті загиблих у зоні АТО кривоозерців

28/08/2020

 28 серпня, напередодні Дня пам’яті захисників, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність країни Алла Стець, голова райдержадміністрації та Олександр Козерецький, голова районної ради вшанували пам'ять загиблих у зоні АТО кривоозерців та відвідали місця їхнього поховання.

На території Красненьківської ЗОШ, біля меморіальної дошки Лисаківському Володимиру Юрійовичу зібралися родина мужнього захисника, односельці, побратими.

Звертаючись до присутніх, голова райдержадміністрації Алла Стець сказала: «Сумна подія зібрала нас сьогодні на цьому місці. З меморіальної дошки дивиться  усміхнений, молодий хлопець. А серце крається від болю. Важко усвідомити горе батьків, які живуть з цим кожного дня. Схиляюся перед пам’яттю Вашого сина, мужнього захисника та патріота, дякую, що виховали його саме таким».

Олесандр Козерецький наголосив на необхідності патріотичного виховання підростаючого покоління на прикладах бойових подвигів Лисаківського Володимира, та всіх патріотів, які боронили та боронять нашу землю.

 Бойовий побратим Володимира Бабічев Андрій вручив батькам загиблого орден «За міжність» ІІІ ступеня, яким нагороджено Лисаківського В.Ю. посмертно.

Зі словами вдячності зверталися до батьків загиблого голова села Кондрачук Тетяна, учні школи. Зворушила всіх пісня «Над землею тумани» у виконанні Анни та Лілії Єрохіних.

Керівники району разом з громадою села, родичами молодого патріота рушили до місця його поховання, де поклали соняхи, - символи пам’яті про всіх полеглих у боротьбі за цілісність нашої держави.

Алла Стець та Олександр Козерецький цього дня відвідали місця вічного спочинку Люшенка Миколи Миколайовича та Ладиженського Олександра Васильовича (с. Криве Озеро) та Галущинського Олександра Леонідовича (с. Берізки), де вшанували пам'ять загиблих героїв та поспілкувалися з рідними захисників.

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини →