Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Педагоги ОБХТ активно працюють у дистанційному режимі під час карантину

09/04/2020

Працівники ОБХТ продовжують дистанційну роботу під час карантину. 7 квітня відбулась чергова педагогічна рада працівників ОБХТ у режимі онлайн.

На нараді для педагогів гуртків та студій було проведено навчання на веб-сторінці проєкту «Заклади позашкільної освіти: Дистанційна робота». Культорганізатор В. Панченко ознайомила учасників з умовами реєстрації у проєкті, отримання банеру колективу щоб стати членом Міжнародної асоціації позашкільної освіти.

Наразі педагоги продовжують дистанційну роботу з вихованцями на платформах Classroom.google.com та Zoom і готуються до участі у другому етапі проєкту «Заклади позашкільної освіти: Дистанційна робота».

Крім того, проведено засідання атестаційної комісії ОБХТ, яке відповідно до листа МОН від 27.03.2020 року № 1/9-179 «Щодо проведення атестації педагогічних працівників у 2020 році в умовах карантину» відбувалося в дистанційному режимі засобом онлайн-сервісу для проведення відеоконференцій Zoom. Це дало можливість провести онлайн-засідання організовано за участі всіх членів атестаційної комісії у складі голови комісії Щукіної Л.В., заступника і секретаря Киянової А.Г., члена комісії Голянич В.П. та педагогічних працівників, які атестуються у 2020 році.

Атестаційна комісія ознайомилась з характеристиками педагогів, відзначивши, що керівниками гуртків проводиться систематична та якісна робота щодо організації освітнього процесу в обласному Будинку художньої творчості.

Розглянувши результати наукової, навчально-методичної, виховної роботи педагогічних працівників, комісія визнала, що всі вони відповідають займаним посадам, і прийняла рішення: підтвердити тарифний розряд Божко О.П., Ліннику А.П., Каленюк С.О., Васильєвій Л.Л. та порушити клопотання перед атестаційною комісією вищого рівня про присвоєння кваліфікаційної категорії педагогічного звання «керівник гуртка-методист» Руссовій В.М., Дудкіній О.О.

 

Підсумовуючи засідання Лариса Щукіна, голова атестаційної комісії привітала педагогів з успішною атестацією та подякувала за результативну роботу.

 

Всі новини →