Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Миколаївська область змагатиметься за можливість побудувати сучасний Центр професійної досконалості у межах проєкту «EU4Skills»

31/10/2019

 25 жовтня 2019 року на відкритті конференції  «Туринський процес 2018-2020» Міністр освіти і науки України Ганна Новосад привітала 7 областей (Львівська, Вінницька, Запорізька, Миколаївська, Полтавська, Рівненська та Чернівецька області), які змагатимуться за 20 млн євро, які будуть спрямовані для будівництва по 1 Центру професійної досконалості. Миколаївська область виборола право отримати можливість побудувати сучасний Центр професійної досконалості у межах проєкту «EU4Skills».

 «Я вітаю усі області, що отримали можливість стати пілотними в нашому великому проєкті «EU4Skills». Згодом до вас приїде експертна місія KfW для відбору 4 закладів, які завдяки європейській інвестиції у 20 млн євро стануть Центрами професійної досконалості. Ще 20 млн євро проєкту планується спрямувати у ці регіони для побудови менших об’єктів у межах інфраструктури професійної освіти. Також плануємо вишукати додаткові кошти з держбюджету для того, щоб центр професійної досконалості був у кожній з обраних областей», відзначила Ганна Новосад.

Всі новини →