Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Відбулося чергове засідання Ради молодих вчених Миколаївської області при департаменті освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації

16/09/2019

 16 вересня 2019 року відбулося засідання Ради молодих вчених Миколаївської області при департаменті освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації (далі – Рада). Метою діяльності Ради є сприяння реалізацій прав молодих вчених щодо їх участі у формуванні та реалізації державної політики у відповідній сфері, забезпечення їх активної участі у проведенні наукових досліджень, захисту їх прав та інтересів.

У заході взяли участь заступник директора департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації – начальник управління науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти і кадрового забезпечення Комісарова Л.О., начальник відділу науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти управління науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти і кадрового забезпечення департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Віннік Ю.О., представники закладів вищої освіти – члени Ради.

У ході засідання заслухано звіт голови Ради Ксьонжик І.В. за 2017-2019 роки. Вона доповіла про організаційну, інформаційно-комунікаційну, наукову роботу та акцентувала увагу на підписанні договорів про співробітництво з Сумським національним аграрним університетом та Львівським національним аграрним університетом.

За результатами було вирішено переглянути Положення про Раду молодих вчених Миколаївської області при департаменті освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації та у разі необхідності внести зміни і провести вибори голови Ради на наступному засіданні. 

Всі новини →