Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Про участь в акції «Вишиванка об’єднує всіх!»

15/05/2019

16.05.2019 департамент освіти і науки облдержадміністрації проводить акцію-флешмоб до Дня вишиванки «Вишиванка об’єднує всіх».

Пропонуємо 15-16 травня 2019 року взяти участь в акції та  організувати флешмоби в закладах освіти із зазначеної тематики.

Департаментом освіти і науки облдержадміністрації розроблено Google Карту (посилання: https://drive.google.com/open?id=1Z9n6zegYR-8YcQwa-ipEKuG03OncIXjj&usp=sharing), де можна відзначити свою участь  в акції та прикріпити фото й відео заходу. Покрокова інструкція щодо роботи з картою та розміщення фото, відео додаються (файл PowerPoint).


 

Посилання на карту для розміщення  інформації: https://drive.google.com/open?id=1Z9n6zegYR-8YcQwa-ipEKuG03OncIXjj&usp=sharing 

Пропонуємо розмістити інформацію про свій захід у рамках обласного флешмобу «Вишиванка об’єднує всіх» у засобах масової інформації, соціальній мережі Facebook (при завантаженні інформації на свої сторінки у соціальній мережі обов'язково додавати хеш-теги #Миколаївщинавишивана, #одягнивишиванку).

Для активної участі в акції та презентації заходів до Дня вишиванки необхідно приєднатися до сторінки департаменту освіти і науки облдержадміністрації в соціальній мережі Facebook за посиланнями:
https://www.facebook.com/Mykolaiv.ODA.Osvita/  та https://www.facebook.com/kybaruchinfoviddil

За додатковою інформацією звертатися до Кубарич О.В. (0676803254). 

Всі новини →