Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Педагоги Миколаївщини обговорили актуальні питання з організації І та ІІ етапів гри «Сокіл» («Джура»)

17/04/2019

17 квітня 2019 року Миколаївським обласним Центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді проведено обласний семінар з організації І та ІІ етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2019 році.

На захід прибули представники Баштанського, Новобузького, Братського, Вознесенського,  Новоодеського, Березнегуватського, Вітовського, Арбузинького, Первомайського, Снігурівського, Єланецького, Миколаївського, Кривоозерського, Врадіївського районів, Баштанської, Широківської, Казанківської, Мостівської, Коблівської, Благодатненської, Шевченківської, Олександрівської, Чорноморської, Веселинівської, Березанської об’єднаних територіальних громад, міст Миколаєва, Первомайська, Вознесенська, Очакова та Южноукраїнська.

Під час семінару розглянуто актуальні питання організації та підготовки учнівських команд (роїв) до участі у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл («Джура») та особливості проходження дистанцій з видів, передбачених умовами змагань.

Всі учасники семінару отримали методичні рекомендації щодо підготовки учасників команд (роїв) до видів змагань гри «Сокіл» («Джура»)» та сертифікати про участь у заході.  

 

Більше інформації про проведення семінару та нормативно-правову базу щодо проведення гри можна отримати на офіційній сторінці Джура-Миколаїв в соціальній мережі Facebook або за посиланням https://www.facebook.com/%D0%93%D1%80%D0%B0-%D0%94%D0%B6%D1%83%D1%80%D0%B0-%D0%9C%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%97%D0%B2-566669087187542/

Всі новини →