Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Учні Миколаївщини здобули перемогу в третьому регіональному фестивалі з робототехніки

29/01/2019

 Робототехніка – наука прогресивна, і має чимало перспектив для самореалізації. 

Фестиваль з робототехніки  – визначальний крок для молоді у майбутнє, який дає дітям можливість сміливо крокувати у інноваційне майбутнє.

27 січня 2019 року у м. Черкаси відбувся Третій регіональний фестиваль з робототехніки. Учасниками стали понад 500 учнів, які представляли 128 команд Черкаської, Миколаївської областей та міста Київ.

Цьогорічний сезон робототехніки розпочав свою роботу  з теми  «Вперед на Орбіту»,  оголошеної міжнародною програмою FIRST Lego League. Тому, FLL – це не лише конструювання та змагання роботів, участь у фестивалі дала можливість командам відчути себе науковцями, винахідниками та інженерами.

Миколаївщину представляли вихованці громадської організації «I Will» (керівник команди Олена Мосіна), учні шкіл м. Миколаєва,  а саме:

Озаринський Іван, ЗОШ 56

Сімаченко Данііл, ЗОШ 20

Неров Данііл, Миколаївська гімназія 3

Іванов Андрій, ЗОШ 30

Ніколенко Дмитро, навчально - виховальний комплекс № 2 «Зоря» Слюсаренко Богдан, ЗОШ 56

За результатами Черкаського відбіркового фестивалю з робототехніки команда «I Will» Миколаївської області здобула Першу нагороду у номінації  «Проект» програми FIRST LEGO LEAGUE  і стала учасником всеукраїнського Фестивалю з робототехніки «ROBOfirst - більше ніж роботи», який відбудеться  у  квітні  2019 року  у м. Київ

 Вітаємо переможців і керівника команди, бажаємо успіхів у наступних змаганнях і перемоги у Всеукраїнському фестивалі з робототехніки!!!

 

Офіційні сайти організаторів фестивалю: http://www.osvita-cherkasy.gov.ua/usi-novini/novyny/vyznacheno-peremozhtsiv-rehionalnoho-festyvaliu-z-robototekhniky?fbclid=IwAR2-VAhodfxKHSwR9Mv7Q8wNBHeQsPiHEl87Sud6B8igS0YHzWHExxeYyJU

 

http://oipopp.ed-sp.net/?q=node%2F30572&fbclid=IwAR1VCCsyJfQ7-qTWkKSHs8S5MFF3iSIrfOJZm-nSsoOCkvEirPGYpOzNwWw

 

Всі новини →