Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Творчі колективи ОБХТ взяли участь у ІІІ Фестивалі «Козацькі Покрова», який проводився Миколаївським національним університетом ім. В.О. Сухомлинського

05/10/2018

У рамках співпраці з вищими навчальними закладами, з метою формування ціннісних орієнтирів та патріотичного виховання молоді «Зразковий художній колектив» гурток образотворчого мистецтва «Оранжеве небо» та гуртки ДУМ обласного Будинку художньої творчості взяли участь у ІІІ Фестивалі «Козацькі Покрова», який відбувся 5 жовтня 2018 року в Миколаївському національному університеті ім. В.О. Сухомлинського.

За програмою фестивалю відбулися показові виступи козацьких бойових мистецтв, ігрова та концертна програми, майстер-класи з ДУМ.

Обласним Будинком художньої творчості було представлено виставку дитячого малюнку «Сучасна україночка» («Зразковий художній колектив» гурток образотворчого мистецтва «Оранжеве небо»), авторської колекцією ляльок («Народний художній колектив» гурток ДУМ  «Умілі ручки»).  

Керівник образотворчого гуртка Євдокимова І.В. провела майстер-клас з аквагриму. Бажаючі з задоволенням отримали малюнки з українською символікою та елементами українського орнаменту.

 

Всі новини →