Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Для освітян Миколаївщини відбувся святковий захід, присвячений Дню працівників освіти

03/10/2018

3 жовтня в Миколаївському академічному художньому російському драматичному театрі для освітян Миколаївщини відбувся святковий захід, присвячений Дню працівників освіти. На офіційні урочистості приїхали працівники галузі освіти з усієї області.

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Саме в першу неділю жовтня всі, для кого професія вчителя є покликанням, відзначають свято –  День працівників освіти. Цей день для Вас, дорогі педагоги, особливий. Це аромат квітів, звучання чудової музики, панування святкового настрою. Це розуміння того, що Ви обрали найкращу професію.

З вітальними словами до освітян звернулися заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Євген Шевченко та заступник Миколаївського міського голови Володимир Кириленко, які від щирого серця привітали присутніх зі святом та побажали натхнення, здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!

Директор департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Олена Удовиченко зі щирими словами вдячності за невтомну працю звернулася до всіх працівників освіти нашого краю. 

Окрім того, найкращі педагоги Миколаївщини отримали від представників обласної влади грамоти та подяки.

 

 

Розпочала свої вітання поетичними словами голова освітянської профспілки Віра Михайлівна Оборонько  зазначивши, що Миколаївщина – це край, який славиться здобутками вчителів в Україні. 

Приємним сюрпризом для всіх присутніх стали виступи творчих колективів області.

Дорогі педагоги, прийміть земний уклін за мудрість і відданість справі, бо вчителювання – не фах, а покликання. Тож нехай Ваші будні стануть святом, яке наповнюватиме Ваші серця радістю спілкування й енергією творення. У цей святковий день дякуємо Вам за благородну, подвижницьку та самовіддану працю, відповідальне ставлення та любов до обраної справи, педагогічну майстерність, безкорисливе добро та багатство душі, яке ви повсякчас даруєте своїм учням і колегам.

Зі святом!

 

Всі новини →