Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Відбулась колегія департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації

19/06/2018

 19 червня 2018 року департамент освіти і науки  облдержадміністрації провів виїзне засідання колегії за участю начальників відділів, управлінь освіти, об’єднаних територіальних громад на базі відділу освіти Снігурівської райдержадміністрації. На порядку денному колегії розглянуто такі питання:

Про рівень управлінської діяльності управлінь освіти Вознесенської, Первомайської та Очаківської міських рад.

Про результати здійснення внутрішнього аудиту в установах та закладах освіти обласного підпорядкування.

Про стан та організацію навчально-виховної та навчально-тренувальної роботи, розвиток масового спорту в дошкільних, загальноосвітніх, інтернатних, професійно-технічних та позашкільних закладах освіти Арбузинського, Врадіївського, Доманівського, Казанківського та Новобузького районів.

У ході роботи колегії присутні відвідали Євгенівський навчально-виховний комплекс Снігурівської районної ради, який є учасником проекту «Новий освітній простір».

Після колегії відбулася нарада з начальниками відділів, управлінь освіти, об’єднаних територіальних громад з  питань підготовки до нового навчального року, виконання заходів, затверджених розпорядженням голови облдержадміністрації від 27.02.2018 № 48-р «Про оголошення 2018 року Роком освіти в Миколаївській області».

 

 

Всі новини →