Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Учні Миколаївщини стали учасниками проекту «Твори добро» та побували на Львівщині

12/06/2018

 Учні старших класів Мішково-Погорілівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату Миколаївської області  відвідали своїх друзів Винниківської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату Львівської області.

Поїздка  була  організована в рамках проекту  «Твори добро», що реалізується Винниківською санаторною школою-інтернатом та громадською організацією «Школа мрій». У проекті взяли участь близько 100 дітей з різних  куточків України та Польщі - у прагненні робити добрі справи на користь суспільства.

В рамках проекту дітьми проводилися різноманітні цікаві та пізнавальні справи, майстер-класи кожної з команд-учасниць тощо.

Тиждень був дуже насичений  подіями: урочисте відкриття проекту,  де діти представляли себе та свою школу,  спортивний захід «Козацькі забави», що дало змогу згуртуватися утвореним командам з різних шкіл.

Наступний день проходив під гаслом «Збережемо Землю від сміття разом». Разом з кураторами-педагогами Винниківської школи-інтернату робили відеоролики екологічного напрямку, інсталяції, моделі одягу  із штучних матеріалів (пластмасові пляшки, коробки, пакети та інше).

Третього дня всі учасники займалися великою доброю справою: допомогли зробити генеральне прибирання в дитячому садочку після великого ремонту, адже дітлахи вже зачекалися на його відкриття. Підлітки із задоволенням швидко впоралися з роботою заради маленьких мешканців м. Винники.

Не менш цікавим був захід «Галактика талантів», в якому хлопці та дівчата демонстрували свої таланти, а саме вміння співати й танцювати, малювати й декламувати.

Всі  діти стали учасниками справжнього балу,  до якого готувалися протягом чотирьох днів. Цікавим дійством було виконання ними  вальсу  під супровід академічного інструментального ансамблю.

Окремої уваги заслуговує екскурсія містом  Лева  на оглядовому трамвайчику: знайомство з унікальною архітектурою міста, його історичними пам’ятками,   сучасним життям надовго запам’ятаються вихованцям Миколаївщини. 

 

Всі новини →