Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Лідерські комунікації в дії!

19/04/2024

 18 квітня у форматі ZOOM конференції було проведено комунікаційну зустріч – знайомство лідерів учнівського самоврядування Миколаївського обласного учнівського самоврядування та Печерської ради лідерів (ПЕРЛ) м. Київ.

 Захід зібрав понад 40 учасників з Миколаївщини та Києва, на заході були присутні: директор обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради Щукіна Лариса Вікторівна, керівник гуртка «Відповідальне лідерство – шлях до успіху» ОБХТ, координатор Миколаївського обласного учнівського самоврядування Чуприна Дмитро Олегович, представники управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації та випускників лідерських осередків.

Під час зустрічі учасники обговорили різноманітні теми, пов'язані з лідерством, співпрацею між регіонами, та перспективами розвитку. Лідери висвітлили ключові питання, що стосуються розвитку освіти, партнерства, благодійної допомоги та іншої співпраці  обох регіонів. Були запропоновані нові підходи та ідеї для співпраці між Миколаївщиною та Києвом.

Учасники висловили задоволення високим рівнем організації заходу та можливістю обміну досвідом. Вони також оцінили можливість встановити нові контакти та знайти партнерів для майбутньої співпраці на лідерському поприщі.

За підсумками зустрічі було вирішено створити робочі групи для розробки спільних проєктів між регіонами. Планується продовжити подібні зустрічі для поглиблення співпраці та обміну досвідом.

Дякуємо всім учасникам за активну участь та вклад у розвиток співпраці між Миколаївщиною та Києвом!

Всі новини →