Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

16 квітня в Комунальному закладі "Миколаївська спеціальна школа № 1" відбулася профорієнтаційна зустріч "Вибір професії - дорога майбутнього"

18/04/2024

 Вибір професії – це чи не найскладніший, найважливіший і найвідповідальніший крок у житті кожної людини! Від того, ким бути залежить і особисте щастя, і внесок у суспільну справу. Правильно зроблений вибір професії приносить людині задоволення як матеріальне, так і моральне, забезпечує швидке професійне зростання, робить працю радісною і творчою.

16 квітня в Комунальному закладі "Миколаївська спеціальна школа № 1" відбулася профорієнтаційна зустріч "Вибір професії - дорога майбутнього", на яку завітали учні старших класів разом з батьками та представники закладів професійно-технічної освіти.

Кожен з гостей презентував свій заклад освіти та професії, які можуть опанувати випускники нашої школи.

Ми щиро вдячні за співпрацю та небайдужість представникам Миколаївський професійний промисловий ліцей (офіційна група)Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну, Миколаївський професійний машинобудівний ліцей.

Також висловлюємо подяку спеціалістам Благодійної організації #Правоназахист за створення комфортних умов та атмосфери щирості, позитиву та довіри один до одного під час проведення зустрічі!

Бажаємо всім випускниками обрати професію своєї мрії та реалізувати себе в житті!

Всі новини →