Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

«Весняний марафон ОБХТ»

16/04/2024

Вихованці гуртка розпису, ліплення, писанкарства «Барви» ОБХТ, керівник Вероніка Коваль, ознайомилася зі східною культурою, навчалися відтворювати глибину простору за допомогою кольору, деталізації переднього плану та методу загородження; розвивали зорову пам’ять, естетичний смак, почуття прекрасного, уяву, мислення. Діти переглянули анімаційний мультфільм, а потім виконали малюнок квітучої сакури нестандартною технікою.

Вихованці старшої та молодшої груп малювали ілюстрації на тему «Бережіть природу» для участі у виставці, а також малювали букет весняних квітів. На індивідуальних заняттях діти виконували розпис на склі.

Солісти ансамблю спортивного бального танцю «Нюанс» (керівники Світлана Раскіна, Віра Раскіна, Дмитро Раскін) Ярослав Моспанов-Чорний та Аріанна Арутюнова взяли участь в урочистому відкритті Відкритого чемпіонату СДЮСШОР з веслувальних видів спорту з загальної фізичної підготовки.

Крім того протягом тижня пари продовжують готувати індивідуальні програми для участі у змаганнях, покращують фізичну форму та техніку виконання кожного танцю.

Вихованці вокальної студії естрадного співу «Дивограй», керівник Людмила Шепелевич, протягом звітного тижня виконували дихальні вправи, розучували пісні, скоромовки, розспівки. З вихованцями середньої групи провели підсумкове заняття в режимі онлайн. З 1 по 31 березня 2024 року в режимі онлайн пройшов ХХV конкурс Шевченківської поезії «Заповіт-2024», в якому взяли участь 88 учасників від дитячих навчальних закладів до студентських колективів зі всієї України. Вихованець студії Артур Гуменний отримав диплом дошкільної групи за участь у конкурсі.

На базі обласної бібліотеки для юнацтва вихованці гуртка ДУМ «Умілі ручки», керівник Ірина Горбатюк, в’язали зразок філейного в»язання та різні види «бабусиного квадрата». Під час онлайн-занять діти завершили роботу над в’язанням шопера, паралельно вишивали серветку на Великдень.

На базі бібліотеки № 11 вихованці розпочали в’язати іграшку «Собачка» (лапки тварини).

На базі бібліотеки № 2 з учнями було проведено контрольне заняття на тему «Писанка – народний оберіг», на якому діти за допомогою воску та писачків розписували яйця різними символічними візерунками.

Під час онлайн-занять діти з ліцею № 34, які перебувають за кордоном, продовжили виготовляти виріб з картону та ниток «Великодній зайчик».

Вихованці хореографічного колективу «Зорянка», керівник Тетяна Даниленко, протягом тижня продовжили активно готуватися до контрольного заняття: вивчали народні комбінації, ритми музики, позиції рук в народному танці. Діти грали в активні ігри, які допомагають вивченню народної хореографії. Всі групи протягом тижня повторювали вивчені танцювальні комбінації.

Лариса Ігнатьєва, керівник гуртка ДУМ «Колаж», протягом тижня проводила онлайн-заняття, індивідуально-групові заняття з тимчасово переміщеними вихованцями, а також заняття на базі приватного закладу дошкільної освіти «Гіпаніс» та на базі дитячої юнацької бібліотеки. Педагог здійснювала підготовку до занять: готувала ескізи, картонні шаблони, пробні об’ємні зразки, заготовки деталей обємних аплікацій. Протягом тижня провела заняття з виготовлення великодніх писанок та пасхальних композицій змішаною технікою. Вихованці виготовили аплікації «Чарівний лебідь», «Совеня», продовжили роботу над удосконаленням умінь та навичок, виготовляли елементи для обємних великодніх композицій. Виготовили декоративні картинки в техніці аплікації «Совине побачення».

Вихованці гуртка аплікації соломкою та соломоплетіння «Сонячне сяйво», керівник Наталія Губська, на заняттях познайомилися з можливостями відображення космосу фарбами, а також свої мрії, настрій за допомогою кольору. Під час вивчення теми «Подорож у казку. Виготовлення пальчикових ляльок для настільного театру» діти навчилися робити пальчикові ляльки, розробили шаблон та виготовили саму ляльку з картону та розфарбували її. Вихованці груп «Веселі сонечка», «Сонячне сяйво» працювали над виставковими композиціями на тему космосу. «Юні майстрині» виготовляли декоративну фігурку лами з плетеним килимком з ниток, розвивали вміння правильно підбирати матеріал та інструменти. Розвивали інтерес до плетіння з ниток. 

 

 

Всі новини →