Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Перемога юнкорів ОБХТ

15/04/2024

12 квітня 2024 року вихованці «Зразкового художнього колективу» гуртка «Школа журналістики» (керівниця Ірина Василенко) взяли участь у церемонії нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу учнівських творчих робіт «Я – журналіст!». Захід відбувся у Національній спілці журналістів України (м. Київ).

 Конкурс започаткований у 2009 році. Цьогорічний — уже чотирнадцятий. Він зібрав 846 учасників з усіх областей України, а також із 12 країн світу. Тема конкурсу — «Нація переможців: розповідаю світові про перемоги українців». Учасники розкривали конкурсну тему, розповідаючи про перемоги українців як на фронті, так і у різних сферах діяльності у тилу.

Організатор конкурсу – секретар НСЖ України Віталій Голубєв.

Вихованки ОБХТ Мала Ольга та Клименко Марія надіслали на Конкурс роботи у номінації «Стаття» та отримали Дипломи переможниць.

Марія Клименко – Диплом ІІ ступеня за роботу «Вподобайки для перемоги» (про значення соціальних мереж у військовий час).

Ольга Мала – Диплом ІІІ ступеня за роботу «Як під обстрілами будували мрію» (висвітлення позитивних прикладів роботи соціально відповідального бізнесу у Миколаєві).

Керівниця гуртка Ірина Василенко отримала подяку за підготовку переможниць ХІV Всеукраїнського конкурсу «Я – журналіст!».

З 2019 року вихованці гуртка «Школа журналістики» постійно беруть участь у конкурсі та стають переможцями  У 2021 та 2023 рр. юнкори Артем Слободяников та Олександр Кононенко отримали найвищу нагороду конкурсу – Гран-прі.

Всі новини →