Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Обласний Будинок художньої творчості здобув срібло на XV Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2024»

10/04/2024

27-29 березня 2024 року в режимі онлайн відбулася П’ятнадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти», в якій серед 485-ти закладів з різних областей України та зарубіжжя взяв участь обласний Будинок художньої творчості Миколаївської обласної ради. У межах виставки «Сучасні заклади освіти» для учасників були проведені рейтинговий виставковий конкурс і конкурс із 14-ти тематичних номінацій, на який було подано 510 робіт. Виставка презентувала кращі досягнення і напрацювання, досвід упровадження інноваційних педагогічних рішень і технологій, підвищення якості освіти, інтеграції української освіти в світову освітню спільноту, пріоритетні напрями розвитку освіти й науки.

09 квітня в Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулося нагородження переможців конкурсу з тематичних номінацій. Серед 22 учасників виставки з Миколаївської області обласний Будинок художньої творчості виборов срібну медаль.

Педагогічний колектив закладу презентував досвід своєї роботи з номінації «Виховні константи утвердження української національної та громадянської ідентичності». Авторський колектив – Лариса Щукіна, Анжела Киянова, Вікторія Голянич – отримали сертифікати авторів за перемогу в конкурсі з тематичної номінації.

Цьогорічна виставка – це про незламність освіти, непохитність українців у захисті України й  про поступальний розвиток на шляху розбудови європейської України!

Всі новини →