Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Відбувся черговий тур відкритої Першості з військово-прикладних видів змагань

03/04/2024

З 25 по 28 березня 2024 р. Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) проведено тур відкритої Першості з військового-прикладних видів змагань на дистанції «Тактико-спеціальна підготовка».

Команди (рої) закладів освіти Миколаївщини змагались у вмінні розгортатись у бойовий порядок та здійснювали тактичне переміщення на майданчику (умовному полі бою), виконувати команди ройового-командира. Суддівською колегією здійснювалось оцінювання наданих командами відеоматеріалів.

У змаганнях взяли участь 14 команд (84 особи) з міста Миколаєва та області (Бузької, Березнегуватської, Степівської, Ольшанської, Новобузької, Шевченківської, Южноукраїнської територіальних громад), а також гуртківці МОЦНПВТК УМ.

Усі команди-учасники продемонстрували організованість, зібраність, уміння аналізувати, орієнтованість на результат та бажання перемагати. Загальному позитивному результату виступу команд сприяло здійснення перед початком змагань ґрунтовної підготовчої роботи як з боку організаторів (проведення інструктивної наради з детальним роз’ясненням і візуалізацією умов кожного етапу), так і безпосередніх керівників команд – педагогів закладів освіти.

Отже, у підсумковому протоколі туру «Тактико-спеціальна підготовка»:

І місце -  «Степові соколи» Зеленоярського ліцею з початковою школою та гімназією Веснянської сільської ради (керівник Дудчик Наталія Миколаївна);

ІІ місце - Южноукраїнський ліцей №3 Южноукраїнської міської ради (керівник Білий Юрій Іванович);

ІІІ місце - «Компас» МОЦНПВТК УМ (керівник Мінаков Володимир Андрійович).

Дякуємо всім учасникам за командну роботу!

Вітаємо переможців та призерів! Бажаємо подальших успіхів та звитяг! 

Дякуємо Силам оборони і безпеки України за захист і можливість працювати з дітьми!

У нас одна єдина мета – Перемога!

Всі новини →