Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

У Миколаївській області відбулося відкриття курсів для здобуття часткових професійних кваліфікацій у рамках Програми ООН з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва»

02/04/2024

 З метою забезпечення регіонального ринку праці робітничими кадрами із сучасними компетенціями та навичками 01 квітня 2024 року на базі Снігурівського професійного ліцею відбулося відкриття курсів для здобуття часткових професійних кваліфікацій у рамках Програми ООН з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва». Вперше слухачами курсів стали десять дівчат, які наважилися опанувати, як вважається чоловічу професію.

У заході взяли участь начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта, начальник відділу професійної (професійно-технічної) освіти, координації діяльності вищої освіти, науки управління професійної (професійно-технічної), вищої освіти, науки та кадрового забезпечення департаменту освіти і науки облвійськадміністрації Юлія Віннік, начальник відділу кадрів групи компаній «Агроф’южн» Ольга Дорошенко.

Учасники заходу привітали слухачок та побажали натхнення та успіхів в опануванні професії, що є необхідною та затребуваною на регіональному ринку праці. 

Всі новини →