Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Прості інтернет-сервіси для підготовки до будь-якого уроку

04/03/2024

Педагоги ОБХТ 29.02.2024 навчалися на вебінарі за темою: «Прості інтернет-сервіси для підготовки до будь-якого уроку», який транслювався на платформі українського освітнього проєкту «На Урок».

Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=39wt6opAhgA, обласний Будинок художньої творчості рекомендує переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, керівникам гуртків, працівникам позашкілля, адміністраторам закладів освіти, батькам учнів,  всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Цукор Любов головна редакторка Освітнього проєкту «На Урок», організаторка інтернет-конференцій та практичних інтенсивів для педагогів.

Сьогодні у світі існує шалена кількість ефективних і цікавих інтернет-ресурсів, які можуть урізноманітнити будь-який урок. Але у багатьох із них існує суттєвий недолік – вони якнайкраще будуть працювати на потужному комп'ютері із не менш потужним інтернетом. Звісно, завжди є альтернатива. І сьогодні є доволі багато простих і ефективних інструментів, які допоможуть підготуватися до уроку, спланувати його та тримати зацікавленість дітей у навчанні. Під час вебінару ми обговорили можливості низки простих інтернет-сервісів, які стануть у пригоді кожному вчителю.

Зміст

-      Секрети ефективної підготовки до уроку.

-      Аналізуємо ресурси та способи їхнього залучення.

-      Працюємо із сервісами.

Методисти та керівники гуртків ОБХТ розглянули прості та дуже дієві сервіси, що стануть у пригоді вчителю в різних умовах і для вирішення різних завдань, особливо, з метою підготовки до нового уроку; навчилися працювати із простими та доступними інтернет-ресурсами та органічно використовувати їх під час уроків; отримали поради з використання таких інноваційних інструментів в умовах очного та дистанційного навчання.

 

Всі новини →