Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Алгоритм дій при зміні постачальника газу при використанні сайту «ГАЗОТЕКА»

26/01/2021

 Для пошуку сайту «ГАЗОТЕКА» необхідно перейти за посиланням

https://gasoteka.ua-energy.org

Якщо пошук постачальника буде здійснюватися на сайті «ГАЗОТЕКА», необхідно виконати наступні дії:

- на головній сторінці необхідно вказати поточний тариф обравши газопостачальну компанію із запропонованого переліку, якщо компанія відсутня необхідно обрати «Я НЕ ЗНАЮ». Далі необхідно вказати об’єм річного споживання газу, після чого натиснути «ЗНАЙТИ»

-на наступній сторінці з’явиться перелік постачальників газу з коротким описом щодо діючого тарифу на газ та умов оплати

-           після обрання найбільш привабливої комерційної пропозиції газопоcтачальної компанії необхідно натиснути «ПОДАТИ ЗАЯВКУ ОНЛАЙН». Далі споживачу буде запропоновано заповнити заявку, в яку необхідно буде внести його особові дані. Сформовану заявку необхідно буде підписати або електронним підписом (у разі наявності), або підписати власноруч («живим» підписом) роздрукувавши її.

- після того як заявку підписано до неї необхідно додати наступні відскановані документи: паспорт, індивідуальний податковий номер, документ про право власності, остання платіжка за розподіл газу та/або постачання газу (вимоги до надання до пакету документів платіжок у всіх постачальників різні, але їх надання прискорить процес переходу до нового постачальника). Далі повністю сформований пакет документів необхідно надіслати в електронній формі (відскановані копії) на електронну адресу газопостачальної компанії, що там зазначена.

-після того як документи відправлено, споживач чекає на підтвердження зміни постачальника від обраної ним газопостачальної компанії. Це може тривати до 20 днів

        Пакет документів на зміну постачальника газу можливо надіслати також і в паперовій формі. Для цього необхідно буде знайти поштову адресу обраної споживачем газопостачальної компанії на її офіційному сайті.

Всі новини →