Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Дитяча вокальна студія «Хорошее настроение» отримала звання «Зразковий»

17/09/2020

16 вересня в Миколаївському обласному художньому музеї імені В. В. Верещагіна дитяча вокальна студія «Хорошее настроение» Миколаївського районного будинку культури продемонструвала свій творчий звіт та отримала  звання «Зразковий».

Дитяча вокальна студія «Хорошее настроение» створена на базі Миколаївського районного будинку культури у 2005 році, керівниця Лисогор Наталя Валеріївна. Спочатку це було любительське об’єднання «Фортуна», яке  нараховувало понад 10 учасників – любителів  вокального мистецтва. Поступово творча діяльність колективу зростала. Нині вокальна студія «Хорошее настроение» нараховує  15 учасників, віком від 7 до 18 років. Це мешканці с. Михайлівка, с. Весняне, с. Сливине, с. Шурине, м.Миколаїв.  

Учасники студії постійно беруть участь в районних, обласних, всеукраїнських та  міжнародних культурно – мистецьких заходах. Спільно  з «народним» вокальним ансамблем «Хорошее настроение» учасники студії беруть участь у загальному створенні та виконанні творчих номерів на обласних фестивалях та оглядах. За високу виконавську майстерність, активну участь в культурно – мистецькому житті області та за її межами, пропаганду української національної культури, колектив  нагороджений  багатьма грамотами та подяками.

Під час творчого звіту ансамбль та солісти вокальної студії дивували  різноманітністю репертуару – це твори українських та закордонних авторів які вони виконували у різних манерах співу: академічна, естрадна, джазова, народна та а капела.

За результатами прослуховування атестаційна комісія надала дитячій вокальній студії «Хорошее настроение» звання «Зразковий».

 

Всі новини →