Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Шановні рятівники Березнегуватщини!

17/09/2020

 Щиро вітаю усіх рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника!

Праця рятівників – це неоціненний подвиг людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист життя громадян від вогню та стихії. Вони  цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

На Вас покладена надзвичайно почесна місія — охороняти безпеку та спокій мешканців нашого району. Кожен ваш тривожний виїзд – це випробування сили духу і професіоналізму, а кожна приборкана пожежа – це врятовані людські життя.

Прийміть слова сердечної вдячності і поваги за Вашу відповідальну, мужнюю працю в ім’я захисту людей. Дозвольте, цього святкового дня побажати усім Вам  міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів.

Переконаний, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі. Зі святом! Зичу Вам здоров`я, добробуту у родинах, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці.

 

Голова райдержадміністрації             Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →